Dobrodošli na Dom Ambient!

2 sedežna zofa

Mreža  Vrstice 

Padajoče

Mreža  Vrstice 

Padajoče

Dvosedi

Dnevni prostori so del vsakega doma, kjer preživimo večino svojega prostega časa. Zato je pomembno, da se pohištvo v njih prilagaja potrebam, velikosti prostora in osebnemu okusu. Dvosedi in trosedi so pomemben del dnevnih prostorov, saj na njih posedamo, se družimo z družino in gosti se počutijo sproščeno in kot doma. Pravilna izbira pohištva in stila, lahko dnevnim prostorom doda oseben pridih in ustvari prijetno atmosfero.

Izbira dvoseda je odlična rešitev za vsestransko uporabo in prostorsko stisko. Dvosedi lahko nudijo tudi dodatno ležišče z enostavno uporabo, kot tudi shranjevalni prostor za odeje, blazine in ostale dodatke. Za udoben sedežni sestav v dnevni sobi pa lahko izberete tudi trosed ali fotelj. Razmislite o veliki izbiri dvosedov, ki so na voljo.

Dobra izbira pohištva za dnevni prostor je ključnega pomena za ustvarjanje udobja in privlačnosti. Če imaš manjši dnevni prostor, je pomembno, da se odločiš za manjše, kompaktne dvosede in trosede, ki se bodo bolje prilegli prostoru in zagotavljali dovolj prostora za gibanje. Pri izbiri pohištva pa ne pozabi na svoj osebni okus in stil, tako bo tvoj dnevni prostor videti usklajeno in privlačno. Izbira med različnimi materiali za dvosede in trosede je odvisna tudi od okolja, v katerem se bo pohištvo uporabljalo.

Pri izbiri dvosedov in trosedov, ki imajo možnost raztegovanja, boš lahko na enostaven način prihranil prostor v svojem domu. Ko so gostje ali prijatelji odšli, boš lahko dvosed in trosed spet prestavil v prvotno obliko, tako da bo prostor videti kot prej. Takšni dvosedi in trosedi so odlična rešitev za tiste, ki se soočajo z omejenim prostorom in si želijo imeti večjo funkcionalnost v svojem domu.

Hitra dostava

Enostavno plačilo

Strokovna pomoč