Dobrodošli na Dom Ambient!

Več pogledov

Rund E1-2L Kotna

Zaloga: Na zalogi

Akcijska cena 1.690,65 €

Cena: 1.989,00 €

Zaloga: Na zalogi

Akcijska cena 1.690,65 €

Cena: 1.989,00 €

-15%

* zahtevana polja

Akcijska cena 1.690,65 €

Cena: 1.989,00 €

Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 43.35 € Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Innovation Living


Rund - Modularno udobje

Tenksom Rund je udobna in praktična sedežna garnitura, opremljena s snemljivimi pralnimi prevlekami. Zasnova omogoča tudi enostavno zamenjavo posameznih delov v primeru, da so poškodovani ali če želite le spremeniti videz z zamenjavo barve prevleke ali izbiro blaga. Izdelek je na voljo v različnih velikostih in kombinacijah elementov ter v več kot 20 različnih tkaninah.

Do 5 let garancijeBrezplačen prevozBrezplačna dostavaVarni načini plačila


Dimenzije kotne sedežne garniture rund E1-2L:

rund e1l e2l dimenzijerund e1l e2l dimenzije

Dolžina kavča je 217x147cm, globina 92cm, sedalni del je globok 70cm in visok 40cm. Počivalnik je skupne dolžine 147cm in ima počivalno površino dolžine 125cm. Oblazinjeni rokonasloni so višine 55cm, hrbtišče sedežne garniture je višine 71cm.


Udobna sedežna garnitura Rund s snemljivimi pralnimi prevlekami

tenksom rund

Rund je udobna in praktična sedežna garnitura proizvajalca Tenksom, opremljena s snemljivimi pralnimi prevlekami, ki jo lahko naročite z višjimi ali nižjimi rokonasloni. Zasnova omogoča tudi enostavno zamenjavo posameznih delov v primeru, da so poškodovani ali želite le spremeniti videz z zamenjavo barve prevleke ali izbiro blaga. To je bistveni del zasnove, saj s tem podaljšate življenjsko dobo sedežne garniture – v interesu ekonomičnosti in porabe virov.

rund tenksomrund tenksom

Rundov značaj opredeljujejo izrazita in udobna zaobljena naslona za roke in hrbet. Prilagodljiva modularna zasnova vam bo omogočila, da sedežno garnituro oblikujete po svoji dnevni sobi ter vašim potrebam in željam glede sedenja. Z izbiro visokih naslonov za roke je kavč videti bolj zaprt in linearen. Če želite, da bo vaša sedežna garnitura delovala bolj odprto, izberite nižje naslone za roke. Zaobljeni oblazinjeni rokonasloni so širine 22cm. Sedežna garnitura Rund je rahlo lebdečega videza, kar je posledica črnih kovinskih nog, pritrjenih pod sedežno garnituro.

rund tenksomrund tenksom

Izbirate lahko med dvema širinama sedežne blazine, 70cm ali 92cm. Udobno oblazinjenje sedeža ustvarja vzmetenje No-zag in 12 cm visoko žepkasto vzmetno jedro, ki je prekrito z več plastmi pene. Rund sedežna garnitura Tenksom je opremljena s snemljivimi in pralnimi prevlekami, zaradi česar je še posebej enostavna za nego. Tako lahko videz  sedežne garniture Tenksom spreminjamo po vaših željah. Prevleke imajo zaponke na ježka, ki omogočajo hitro odstranitev in natančno ponovno sestavljanje.

rund tenksomrund tenksom
Rund sedežna garnitura Tenksom je zasnovana tako, da je udobna tudi brez dodatnih blazin, a da bi optimizirali udobje sedenja in ga prilagodili telesni strukturi in dani situaciji, ponujamo različne blazine za oblikovanje želene opore. Uživajte v maksimalnem udobju z modularno sedežno garnituro Rund Tenksom!

RUND je na voljo kot tabure, fotelj, sedežna garnitura (2-, 3-sed) ali kotna sedežna garnitura.

Trajnostni profil

Rund je zasnovan za dolgo življenjsko dobo, kar je eden od glavnih namenov naše oblikovalske strategije. Dolgo brezskrbno uporabo omogočajo:

 • Močne in trpežne komponente, optimizirane za enostavno uporabo in vzdrževanje.
 • Vse dele je mogoče posamično obnoviti, če so obrabljeni ali v primeru poškodbe.
 • Snemljive, pralne prevleke so opremljene z ježki, ki omogočajo hitro odstranitev in natančno ponovno sestavljanje, kar zagotavlja, da sedežna garnitura dolgo časa ostane lepo ohranjena.
 • Za koncept Rund nudimo 5 letno garancijo.
tenksom trajnost


TKANINE

Vsestranska zbirka tkanin v sodobnem slogu

Izbira tkanine bo odločilno vplivala na končni značaj izdelka. Klasična zasnova lahko postane avantgardna, napredna zasnova pa je lahko bolj umirjena.
Veliko pozornosti namenjamo temu, da vse naše tkanine ustrezajo visoki kakovosti oblikovanja in tudi trajnosti naših raztegljivih kavčev. Vse tkanine so izboljšane z dodatnimi podlogami za daljšo življenjsko dobo in so podvržene strogemu testiranju, da izpolnjujejo visoke standarde, ki jih postavljamo za naše modele in proizvodnjo. V skladu z našo obljubo o planetu zagotavljamo, da ima vedno večji izbor tkanin certifikat Oeko-Tex®.


OBLIKOVAL

Per Weiss, 2023

Danski oblikovalec Per Weiss je glavni oblikovalec pri podjetju Innovation Living in je od leta 1989 gonilna sila stalnega ustvarjalnega razvoja.
Per Weiss si na podlagi bogate zgodovine skandinavske oblikovalske tradicije nenehno prizadeva za ustvarjanje izdelkov, ki odražajo duh časa - privlačne modele, ki bodo pozitivno vplivali na vsakdanje življenje.


KLJUČNE ZNAČILNOSTI

Optimiziran transport

Ravna, ploščata zasnova paketa zagotavlja minimalne emisije CO2 v zvezi s transportom in skladiščenjem, saj zmanjša skupno prostornino artiklov. Manjša pakiranja pomenijo tudi bolj priročno rokovanje in s tem manjše tveganje poškodb med transportom, olajšajo pa tudi namestitev sedežne garniture v na primer kompaktnih stanovanjskih hišah.

Materiali

Vsi materiali so skrbno izbrani glede na splošno kakovost in trajnostni profil izdelka. Pri izbiri materialov nas vodijo vprašanja, ki imajo pomemben vpliv na okolje:

 • Katere materiale imamo na voljo?
 • Kako se proizvaja in s kakšnim vplivom na okolje?
 • Ali je mogoče material ponovno uporabiti ali predelati?Kateri materiali izpolnjujejo naša pričakovanja glede estetike, udobja in vzdržljivosti?

Razstavljanje, recikliranje in ravnanje z odpadki

Kavč je zasnovan kot posamezne komponente, ki omogočajo ločevanje kavča, da se zagotovi razvrščanje materialov v dele, ki jih je mogoče reciklirati, in odpadke.


IZBERI IN PRILAGODI SVOJO SEDEŽNO GARNITURO

1. >Pregled različnih kombinacij<

Prilagodi izbrano kombinacijo:
2. Dodaj / odstrani osnovni modul

 • Svojo sedežno garnituro lahko poljubno podaljšate ali skrajšate za osnovni modul dolžine 70 cm ali 92 cm in tako velikost kavča prilagodite svoji dnevni sobi

3. Dodaj / prilagodi ležalnik

 • Izberete lahko ležalnik dolžine 147 cm ali 182 cm, odvisno od velikosti dnevnega prostora in vaših potreb

4. Izberi višino rokonaslonov

 • Višina rokonaslonov: 71 ali 55 cm

5. Izberi tkanino

 • Prilagodi končni izgled sedežne garniture z izbiro tkanine Tenksom.

UDOBJE

Vzmetnica No-zag in Pocket Spring

Rund temelji na FSC® certificiranem bukovem lesenem okvirju. Kombinacija podpornih vzmeti in žepkaste vzmetnice debeline 12 cm s hipermehko peno na vrhu ustvarja edinstveno mehkobo pri sedenju in spanju. Uporaba podpornih no-zag vzmeti prispeva k dodatni plasti elastičnosti in omogoča, da ležišče diha.


Navodila za sestavo: Priložena | Navodila za nego: Priložena | Garancija: 5 let po navodilih proizvajalca


V spletni trgovini Dom Ambient | Sodobna notranja oprema smo predani zagotavljanju najboljše kakovosti in vrednosti. Na prvo mesto postavljamo vaše zadovoljstvo ter vam zagotavljamo varno nakupovalno izkušnjo. Zaradi naše zavezanosti k odličnosti si prizadevamo, da vam ponudimo najboljše razpoložljive cene, in če drugje najdete boljšo ponudbo, jo bomo izenačili ali celo izboljšali.
Kupujte z zaupanjem v spletni trgovini Dom Ambient še danes!

Prenosi

> Kombinacije <
> Katalog <
> Pregled tkanin <

Dostava 5 do 8 tednov
Blagovna znamka Tenksom
Oblikoval Per Weiss
Tkanina Snemljiva
Dolžina kavča 201 - 250cm
Naslon za roke Da

Hitra dostava

Enostavno plačilo

Strokovna pomoč