Dobrodošli na Dom Ambient!

Klubske mize

Mreža  Vrstice 

Padajoče

Mreža  Vrstice 

Padajoče

Klubske mizice

Imeti daljinec vedno na dosegu roke je udobnost na višjem nivoju. Klubske mizice so ne le lep kos pohištva, temveč tudi nepogrešljiv del vsakega doma. Njihova uporabnost se kaže v vsakodnevnih trenutkih, ko želimo stvari na dosegu roke. Predstavljajte si, kako elegantno postavite prigrizke za druženje s prijatelji na osrednji del mizice, ali pa enostavno odložite skodelico čaja ob poležavanju na kavču. Klubske mizice so tudi praktičen prostor za shranjevanje knjig, revij in drugih stvari. Njihov estetski videz bo dopolnil vsak prostor in jim dal dodaten karakter. Investirajte v klubsko mizico in izboljšajte svoj vsakdan z udobnostjo in stilom.

Moderne klubske mizice so kombinacija funkcionalnosti in estetike. V ponudbi lahko najdete klubske mizice iz različnih materialov, ki so na voljo v številnih oblikah in barvah. Naša široka izbira vam omogoča, da poiščete takšno mizico, ki se bo ujemala z vašo obstoječo opremo, ali pa takšno, ki bo prostoru dodala nov navdih. V naši ponudbi imamo široko paleto različnih materialov, slogov in velikosti miz za dnevno sobo, zato lahko izbirate med različnimi možnostmi in najdete tisto, ki bo najbolj ustrezala vašim potrebam in željam. Izberite slog, ki bo popolnoma ustrezal vašemu okusu in estetiki prostora.

Dnevna soba je prostor, kjer preživite največ časa in kjer počnete različne stvari, zato je pomembno, da kosovno pohištvo, ki ga imate v njej, dopolnite s kvalitetno in funkcionalno mizo za dnevno sobo. Naša ponudba raznovrstnih materialov in dizajnov vam omogoča, da najdete takšno mizo, ki bo ustrezala vašim potrebam ne glede na opremo vašega prostora.

Klubske mizice s shrambnim prostorom so še posebej praktične, saj vam omogočajo shranjevanje različnih predmetov, hkrati pa izgledajo moderno in estetsko. V naši ponudbi lahko najdete mizice, ki se odlikujejo s čistimi, ravnimi linijami in modernimi dizajni, hkrati pa so funkcionalne in se nemoteče zlijejo z vašim oblazinjenim pohištvom.

Hitra dostava

Enostavno plačilo

Strokovna pomoč