Dobrodošli na Dom Ambient!

Več pogledov

Conlix Patchwork Sofa-Bed

Zaloga: Na zalogi

Akcijska cena 1.337,05 €

Cena: 1.573,00 €

Zaloga: Na zalogi

Akcijska cena 1.337,05 €

Cena: 1.573,00 €

-15%

* zahtevana polja

Akcijska cena 1.337,05 €

Cena: 1.573,00 €

Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 31.82 € Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Innovation Living

Oblika raztegljivega kavča Conlix Patchwork, ki jo navdihuje skandinavski minimalizem, je vsestranska in dolgotrajna z uporabo trpežnih materialov ter snemljivih in pralnih prevlek. Poleg tega se Conlix v nekaj sekundah spremeni iz raztegljivega kavča v posteljo.

Brezplačen prevoz   Brezplačna dostava    Varni načini plačila


Zahvaljujoč raztegljivemu kavču Conlix podjetja Innovation Living je dovolj prostora za vse. Udobno sedežno garnituro lahko v hipu raztegnete v udobno posteljo z ležalno površino 140x200 cm. Na raztegljivem kavču Conlix lahko udobno spita do dve osebi. Opremljen je z dvema hrbtnima blazinama, vse prevleke pa so snemljive in pralne do 30°. Tako lahko kavč enostavno očistite in ostane v uporabi dlje. Raztegljiv kavč Conlix  Sofa Bed ponuja privlačno izbiro tkanin v različnih barvah. Ko se naveličate vzorca ali barve, lahko preprosto naročite prevleko, namesto da zamenjate celotno sedežno garnituro.

Conlix Patchwork Sofa-Bed

Zahvaljujoč visokokakovostnemu in robustnemu črnemu kovinskemu okvirju raztegljivega kavča Conlix, je zagotovljeno stabilno in uravnoteženo stojišče kavča. Vzmetnica z žepkastimi vzmetmi, uporabljena v raztegljivem kavču Innovation Conlix, je bila posebej razvita za dvojno uporabo med kavčem in posteljo in tako zagotavlja udobno sedenje in spanje! Zaradi tega je raztegljiv kavč Innovation Conlix Sofa-Bed idealen za sedenje, ne da bi se preveč pogreznil, hkrati pa ponuja posebno visoko raven udobja pri ležanju in spanju.

Raztegljiv kavč Conlix v patchwork dizajnu - ne glede na to, ali je moder, rdeč ali zelen, raztegljiv kavč Conlix Patchwork ustvari prave retro vzdušje v vsaki notranjosti in je prava dizajnerska paša za oči!

Preoblikovanje kavča v posteljo je izjemno preprosto: preprosto dvignite sedež kavča, ga potegnite naprej in zložite naslonjalo - tako hitro nastane udobna postelja za dve osebi. Raztegljiv kavč Conlix Sofa-Bed iz podjetja Innovation je popolna kombinacija brezčasnega dizajna in kompaktnega udobja!


Tkanine: vsestranska zbirka tkanin v sodobnem slogu

tkanine

Izbira tkanine bo odločilno vplivala na končni značaj izdelka. Klasična zasnova lahko postane avantgardna, napredna zasnova pa je lahko bolj umirjena.
Veliko pozornosti namenjamo temu, da vse naše tkanine ustrezajo visoki kakovosti oblikovanja in tudi trajnosti naših raztegljivih kavčev. Vse tkanine so izboljšane z dodatnimi podlogami za daljšo življenjsko dobo in so podvržene strogemu testiranju, da izpolnjujejo visoke standarde, ki jih postavljamo za naše modele in proizvodnjo. V skladu z našo obljubo o planetu zagotavljamo, da ima vedno večji izbor tkanin certifikat Oeko-Tex®.


Oblikoval: Per Weiss, 2020

Per Weiss

Danski oblikovalec Per Weiss je glavni oblikovalec pri podjetju Innovation Living in je od leta 1989 gonilna sila stalnega ustvarjalnega razvoja.
Per Weiss si na podlagi bogate zgodovine skandinavske oblikovalske tradicije nenehno prizadeva za ustvarjanje izdelkov, ki odražajo duh časa - privlačne modele, ki bodo pozitivno vplivali na vsakdanje življenje.


KLJUČNE ZNAČILNOSTI

 • Snemljiva in pralna prevleka pri 30°
 • Dodani dve naslonski blazini velikosti 88 x 38 cm
 • Prostor za posteljnino vam omogoča enostavno in hitro dostopno hrambo posteljnine, dodatnih blazin in podobno
 • Vzmetnica Pocket Spring
 • Postelja dimenzije 140 x 200 cm
 • Sprednji nogici iz črno lakiranega hrasta
 • Močna in trpežna kovinska konstrukcija okvirja

DIMENZIJE

Kavč:
dolžina sedišča za 3 osebe

 • Globina: 98 cm
 • Dolžina: 200 cm
 • Višina: 86 cm
 • Globina sedala: 57 cm
 • Višina sedala: 39 cm

Postelja:
udobno ležišče za dve osebi

 • Širina: 140 cm
 • Dolžina: 200 cm
 • Višina: 39 cm

UDOBJE

Vzmetnica Pocket Spring

Posamezni žepki zagotavljajo enakomeren pritisk na vsako posamezno vzmet, tako v sedečem kot spalnem položaju. Visoko prožna spominska pena dodatno prispeva k zračnosti vzmetnice, hkrati pa nudi mehko zgornjo oporo.


Navodila za sestavo: Priložena | Navodila za nego: Priložena | Garancija: 2 leti po navodilih proizvajalca

Prenosi

Navodila za sestavo / Navodila za vzdrževanje

Dostava 4 do 8 tednov (čas dostave se podaljša za do 12 tednov, za tkanine po naročilu)
Blagovna znamka Innovation Living
Oblikoval Per Weiss
Tkanina Snemljiva
Dolžina kavča 171 - 200cm
Naslon za roke Ne

Hitra dostava

Enostavno plačilo

Strokovna pomoč