Dobrodošli na Dom Ambient!

Raztegljiv z ležiščem

Mreža  Vrstice 

Padajoče
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Mreža  Vrstice 

Padajoče
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Sedežne garniture z ležiščem

Sedežne garniture z ležiščem so odlična izbira za tiste, ki potrebujejo več prostora za sedenje in ležanje. Lahko se uporabljajo kot sedežna garnitura in hkrati kot postelja, saj imajo dodatno ležalno površino. To je odlična rešitev za tiste, ki želijo izkoristiti prostor v manjših prostorih, hkrati pa jim nudi tudi udobje in udobje, ki ga ponuja dodatna ležalna površina. Sedežna garnitura z dvema funkcijama: kot kavč za dnevni počitek in pa tudi za spanje. Raztegljiva sedežna garnitura, ki jo le z eno potezo spremenite v posteljo, je prava izbira za vaše goste in za vas.

Udobne sedežne garniture z ležIščem in prostorom za shranjevanje so odlična rešitev za tiste, ki potrebujejo več prostora za sedenje in ležanje. Shrambni prostor je izredno priročen, saj nudi veliko prostora za shranjevanje odej, posteljnine, vzglavnikov, rjuh in drugih predmetov. To je odlična rešitev za tiste, ki želijo izkoristiti prostor v manjših prostorih in hkrati shraniti svoje stvari na enem mestu. Te garniture so idealne za enosobna stanovanja, garsonjere, apartmaje ali manjše dnevne sobe, hkrati pa so tudi praktična rešitev za sobe za goste, otroške sobe, sobe za najstnike in študentske sobe. Zaradi trojne multifunkcionalnosti (sedenje, spanje in počivanje) so raztegljivi kavči resnično vsestranska rešitev.

Sedežne garniture z ležiščem so pohištveni elementi, ki omogočajo uporabniku sedenje in ležanje. Te garniture so namenjene za dnevno uporabo kot ležišče in imajo vgrajeno kakovostno vzmetenje, ki nadomešča posteljo in zagotavlja udobno ležalno površino.

Izbira materiala in barve sedežne garniture z ležiščem je izjemno široka. Med možnostmi so tkanine, usnje in mikrotkanine. Za vsakodnevno spanje je najbolj primeren material tkanina oz mikrotkanina, saj nudita večjo udobnost in prožnost. Usnje je manj primeren za spanje, saj lahko povzroči neudobje. Kupec lahko izbere med različnimi barvami in vzorci ter se odloči za tisto, ki najbolj ustreza njegovemu okusu in stilu prostora.

Hitra dostava

Enostavno plačilo

Strokovna pomoč