Dobrodošli na Dom Ambient!

Več pogledov

Vikko Fotelj z Rokonasloni

Zaloga: Na zalogi

455,00 €

Zaloga: Na zalogi

455,00 €

* zahtevana polja

455,00 €
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 11.66 € Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Innovation Living
 

Industrijski minimalistični dizajn fotelja Vikko. Kul, preprost, moderen priložnostni stol s tankimi industrijskimi kovinskimi nogami. Fotelj Vikko, izdelan na robustnem mat črnem jeklenem okvirju, je zelo vzdržljiv in udoben kos pohištva. Nasloni za roke so rahlo nagnjeni nazaj, sedež pa zagotavlja izboljšan učinek bivanja ter nudi oporo za roke in hrbet. Fotelj Vikko lahko izberete brez ali z rokonasloni.


Brezplačen prevoz  Brezplačna dostava    Varni načini plačila

Stol / fotelj Vikko podjetja Innovation Living predstavlja ekstravaganten dizajn v kombinaciji z visokim udobjem. Danska oblikovalska ekipa Per Weiss in Emil Højfeldt se pri fotelju Vikko lounge osredotoča na eleganten minimalizem: ravne linije stola Innovation Vikko v kombinaciji z izjemnim kovinskim ogrodjem ustvarjajo prepoznaven videz v vsaki dnevni sobi in sobi za goste. Brezčasni stol Vikko brez naslonjal za roke ali fotelj Vikko izrazitega dizajna z naslonjali za roke, udobne ure posedanja so tu zagotovljene!

Robustno mat črno kovinsko ogrodje fotelja Innovation Vikko zagotavlja ikoničen, edinstven videz in zaradi visokokakovostnih materialov zagotavlja leta čistega užitka. Pri fotelju Vikko z nasloni za roke ali brez njih lahko izbirate med široko paleto tkanin, ki obljubljajo vrsto modnih in brezčasnih barv. Danski proizvajalec Innovation Living se pri fotelju Vikko ne osredotoča le na visoke oblikovalske standarde, temveč prepriča tudi z visokokakovostnimi materiali ter trpežnimi in lahko vzdrževanimi tkaninami.

Vikko z rokonasloni

Minimalistični stol Vikko podjetja Innovation navdušuje s posebno udobnim oblazinjenjem, pri katerem je sproščanje vnaprej zagotovljeno. Poleg tega je stol Vikko podjetja Innovation zasnovan tako, da je okolju prijazen in trajnosten: Zahvaljujoč zasnovi "knock down" je fotelj Vikko mogoče enostavno reciklirati. Tako stol Vikko z nasloni za roke ali brez njih izpolnjuje vse zahteve glede funkcionalnosti, udobja in oblikovanja!


TKANINE

Vsestranska zbirka tkanin v sodobnem slogu

Izbira tkanine bo odločilno vplivala na končni značaj izdelka. Klasična zasnova lahko postane avantgardna, napredna zasnova pa je lahko bolj umirjena.
Veliko pozornosti namenjamo temu, da vse naše tkanine ustrezajo visoki kakovosti oblikovanja in tudi trajnosti naših raztegljivih kavčev. Vse tkanine so izboljšane z dodatnimi podlogami za daljšo življenjsko dobo in so podvržene strogemu testiranju, da izpolnjujejo visoke standarde, ki jih postavljamo za naše modele in proizvodnjo. V skladu z našo obljubo o planetu zagotavljamo, da ima vedno večji izbor tkanin certifikat Oeko-Tex®.


OBLIKOVAL

Emil Hojfeldt, Per Weiss, 2018

Danski oblikovalec Per Weiss je glavni oblikovalec pri podjetju Innovation Living in je od leta 1989 gonilna sila stalnega ustvarjalnega razvoja.
Per Weiss si na podlagi bogate zgodovine skandinavske oblikovalske tradicije nenehno prizadeva za ustvarjanje izdelkov, ki odražajo duh časa - privlačne modele, ki bodo pozitivno vplivali na vsakdanje življenje.


KLJUČNE ZNAČILNOSTI

 • Kompaktne mere fotelja
 • Industrijski, minimalističen dizajn
 • Močna in vzdržljiva kovinska konstrukcija okvirja
 • Sedež in naslonjalo iz visoko prožne pene
 • Na voljo brez ali z rokonasloni
 • Hitra dostava

DIMENZIJE

Fotelj:

 • Globina: 81 cm
 • Dolžina: 61 cm
 • Višina: 69 cm
 • Globina sedala: 53 cm
 • Višina sedala: 39 cm
 • Višina rokonaslonov: 66 cm

Navodila za sestavo: Priložena | Navodila za nego: Priložena | Garancija: 2 leti po navodilih proizvajalca

Prenosi

Navodila za sestavo / Navodila za vzdrževanje

Dostava 4 do 8 tednov (čas dostave se podaljša za do 12 tednov, za tkanine po naročilu)
Blagovna znamka Innovation Living
Oblikoval Emil Højfeldt & Per Weiss
Tkanina Fiksna
Dolžina kavča do 140cm
Naslon za roke Da

Hitra dostava

Enostavno plačilo

Strokovna pomoč