Dobrodošli na Dom Ambient!

Več pogledov

Vivole Sedežna z Ležalnikom

Zaloga: Na zalogi

Akcijska cena 1.861,50 €

Cena: 2.190,00 €

Zaloga: Na zalogi

Akcijska cena 1.861,50 €

Cena: 2.190,00 €

-15%

* zahtevana polja

Akcijska cena 1.861,50 €

Cena: 2.190,00 €

Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 47.73 € Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Innovation Living


Vivole - Vrhunsko udobje

Tenksom Vivole se odlikuje po edinstveno mehkem in vabljivem videzu ter je zasnovan tako, da nudi vrhunsko udobje in popoln "lounge" občutek. Za to poskrbijo veliki proporci in globoko sedišče, ki v kombinaciji z veliko izbiro različnih kombinacij nudijo fleksibilnost, kar omogoča da sedežno garnituro prilagodite svojemu dnevnemu prostoru.

Do 5 let garancijeBrezplačen prevozBrezplačna dostavaVarni načini plačila


Vivole sedežna garnitura z ležalnikom:

vivole z ležalnikom dimenzijevivole z ležalnikom dimenzije

Sedežna garnitura Vivole z ležalnikom je dolžine 225, 290 ali 323 cm, globine 171 cm, sedalni del je globok 65 cm in visok 42 cm. Ležalni del je skupne dolžine 171 cm in ima ležalno površino dolžine 134 cm. Kavču so dodane naslonske blazine (4 ali 6, odvisno od izbrane dolžine kavča), pol velikih in pol manjših, kar omogoča udobno prilagoditev naslona. Za dodatno udobje dodajte počivalnik za noge Vivole.


Vrhunsko udobje & salonski videz

tenksom vivole

Prvo glavno merilo, ki ga je treba izpolniti pri načrtovanju in izdelavi smiselnega trajnostnega izdelka, je zagotoviti, da bo izdelek imel določeno stopnjo edinstvenosti, da bo prepričljiv in privlačen, estetski ter funkcionalen. Tenksom Vivole je zasnovan tako, da spoštuje zgoraj navedeno.

vivole tenksomvivole tenksom

Tenksom Vivole se odlikuje po edinstveno mehkem in vabljivem videzu ter je zasnovan tako, da nudi vrhunsko udobje in popoln "lounge" občutek. Za to poskrbijo veliki proporci in globoko sedišče, ki v kombinaciji z veliko izbiro različnih kombinacij nudijo fleksibilnost, kar omogoča da sedežno garnituro prilagodite svojemu dnevnemu prostoru.
V središču Vivole je neomajna predanost udobju in sprostitvi. Z dvema različnima oblikama blazine lahko sedežno garnituro prilagodite različnim potrebam po udobju ter obliko naslona prilagodite različnim telesnim strukturam in situacijam. Poleg tega nudimo izbran izbor dodatnih blazin, ki zagotavljajo, da imate vedno idealno podporo.

vivole tenksomvivole tenksom

tenksom vivole

Tenksom Vivole je udobna in praktična sedežna garnitura s svojimi odstranljivimi, pralnimi prevlekami, zaradi česar je še posebej enostavna za nego. Zasnova omogoča tudi enostavno zamenjavo posameznih delov v primeru, da so poškodovani ali pa želite le spremeniti izgled z zamenjavo barve prevleke ali izbiro blaga. Vivole je zasnovan za dolgo življensko dobo in ima 5-letno garancijo na okvir. Izbirate lahko med različnimi kombinacijami in velikosti. Udobno oblazinjenje sedeža ustvarja vzmetna osnova No-zag z jedrom iz visoko prožne pene OEKO-TEX®.

vivole tenksomvivole tenksom

Trajnostni profil

Tenksom Vivole je zasnovan za dolgo življenjsko dobo, kar je eden od glavnih namenov naše oblikovalske strategije. Dolgo brezskrbno uporabo omogočajo:

  • Močne in trpežne komponente, optimizirane za enostavno uporabo in vzdrževanje.
  • Vse dele je mogoče posamično obnoviti, če so obrabljeni ali v primeru poškodbe.
  • Snemljive, pralne prevleke so opremljene z ježki, ki omogočajo hitro odstranitev in natančno ponovno sestavljanje, kar zagotavlja, da sedežna garnitura dolgo časa ostane lepo ohranjena.
  • Za koncept Vivole nudimo 5 letno garancijo.
tenksom trajnost

TKANINE

Vsestranska zbirka tkanin v sodobnem slogu

Izbira tkanine bo odločilno vplivala na končni značaj izdelka. Klasična zasnova lahko postane avantgardna, napredna zasnova pa je lahko bolj umirjena.
Veliko pozornosti namenjamo temu, da vse naše tkanine ustrezajo visoki kakovosti oblikovanja in tudi trajnosti naših raztegljivih kavčev. Vse tkanine so izboljšane z dodatnimi podlogami za daljšo življenjsko dobo in so podvržene strogemu testiranju, da izpolnjujejo visoke standarde, ki jih postavljamo za naše modele in proizvodnjo. V skladu z našo obljubo o planetu zagotavljamo, da ima vedno večji izbor tkanin certifikat Oeko-Tex®.


OBLIKOVAL

Ashkan Heydari

Danski oblikovalec Ashkan Heydari je direktor ponudbe pri podjetju Tenksom in Scandinavian Upholstery. Ashkan skrbi, da se koncept odgovornosti, da pristopimo k prihodnjim prizadevanjem s premišljenostjo, inovativnostjo in odgovornostjo, z mislijo na dobro počutje prihodnjih generacij, prenese na končne izdelke.


KLJUČNE ZNAČILNOSTI

Optimiziran transport

Ravna, ploščata zasnova paketa zagotavlja minimalne emisije CO2 v zvezi s transportom in skladiščenjem, saj zmanjša skupno prostornino artiklov. Manjša pakiranja pomenijo tudi bolj priročno rokovanje in s tem manjše tveganje poškodb med transportom, olajšajo pa tudi namestitev sedežne garniture v na primer kompaktnih stanovanjskih hišah.

Materiali

Vsi materiali so skrbno izbrani glede na splošno kakovost in trajnostni profil izdelka. Pri izbiri materialov nas vodijo vprašanja, ki imajo pomemben vpliv na okolje:

  • Katere materiale imamo na voljo?
  • Kako se proizvaja in s kakšnim vplivom na okolje?
  • Ali je mogoče material ponovno uporabiti ali predelati?Kateri materiali izpolnjujejo naša pričakovanja glede estetike, udobja in vzdržljivosti?

Razstavljanje, recikliranje in ravnanje z odpadki

Kavč je zasnovan kot posamezne komponente, ki omogočajo ločevanje kavča, da se zagotovi razvrščanje materialov v dele, ki jih je mogoče reciklirati, in odpadke.


IZBERI IN PRILAGODI SVOJO SEDEŽNO GARNITURO

 >Pregled različnih kombinacij<

Prilagodi izbrano kombinacijo:
1. Izberi tkanino

  • Prilagodi končni izgled sedežne garniture z izbiro tkanine Tenksom.

2. Dodaj počivalnik za noge

  • Da bo počitek še prijetnejši, dodajte izbranemu kavču počivalnik za noge Vivole.

UDOBJE

Vzmetnica No-zag in HR pena

Tenksom Vivole temelji na trdnem FSC®-certificiranem okvirju iz borovega lesa. Udobje je zasnovano tako, da je preprosto in z malo materialov. Vzmetna osnova No-zag z jedrom iz visoko prožne pene OEKO-TEX®. Plast hipermehke pene in OEKO-TEX® certificiranega polnila iz vlaken povečuje udobje in zagotavlja odlično in enakomerno oporo.


Navodila za sestavo: Priložena | Navodila za nego: Priložena | Garancija: 5 let po navodilih proizvajalca


V spletni trgovini Dom Ambient | Sodobna notranja oprema smo predani zagotavljanju najboljše kakovosti in vrednosti. Na prvo mesto postavljamo vaše zadovoljstvo ter vam zagotavljamo varno nakupovalno izkušnjo. Zaradi naše zavezanosti k odličnosti si prizadevamo, da vam ponudimo najboljše razpoložljive cene, in če drugje najdete boljšo ponudbo, jo bomo izenačili ali celo izboljšali.
Kupujte z zaupanjem v spletni trgovini Dom Ambient še danes!

Prenosi

> Kombinacije <
> Katalog <
> Pregled tkanin <

Dostava 5 do 8 tednov
Blagovna znamka Tenksom
Oblikoval Ashkan Heydari
Tkanina Snemljiva
Dolžina kavča Izberi velikost
Naslon za roke Da

Hitra dostava

Enostavno plačilo

Strokovna pomoč