Dobrodošli na Dom Ambient!

Innovation Living

Innovation Living

Mreža  Vrstice 

Padajoče

Mreža  Vrstice 

Padajoče

Innovation Living je dansko pohištveno podjetje, ki temelji na uveljavljeni danski tradiciji oblikovanja pohištva. Filozofija, da morata oblika in funkcija iti z roko v roki, da ustvarimo inovativne, vzdržljive modele za vsakodnevno uporabo, je temeljno načelo proizvajalca. Leta 1989 so se posvetili oblikovanju in razvoju večnamenskih zof in raztegljivih kavčev in so do danes postali mednarodno priznani specialist za raztegljive kavče.

Oblikovanje: dober estetski dizajn mora iti z roko v roki z veliko funkcionalnostjo in dobrim udobjem. Zato ekipa oblikovalcev, razvojnih oddelkov in tehnikov sodelujejo pri vseh razvojnih stopnjah izdelkov Innovation Living. Danski oblikovalec Per Weiss je glavni oblikovalec in od leta 1989 vodja oblikovalskega tima Innovation Living. Navdihnjen s tradicijo skandinavskega oblikovanja ter modnimi in življenjskimi trendi, ustvarja brezčasen dizajn s sodobnim pridihom. Pohištvo, ki naredi razliko v vsakdanjem življenju. Dober dizajn, ki združuje slog, udobje in funkcionalnost.

Boljše okolje: ne le naš dizajn, ampak tudi vrednote našega podjetja imajo jasno vizijo za prihodnost. Innovation Livng ima certificiran okoljski profil in vsi odpadki, ki jih je mogoče reciklirati, kot so karton, plastika, železo in kovina, so ločeni in uporabljeni v drugih proizvodnjah. Preostali, gorljivi odpadki se sežgejo v obratih z nizko stopnjo onesnaženosti. Embalaža je zmanjšana na minimum, potreben za varen transport.

Kakovost: naši oroizvodni procesi so v veliki meri avtomatizirani, povsod pa se uporablja najnovejša tehnologija, vključno z roboti in CNC stroji. To zagotavlja najboljšo kakovost in enotnost proizvodnje in izdelkov.Hitra dostava

Enostavno plačilo

Strokovna pomoč