Dobrodošli na Dom Ambient!

3 sedežna zofa

Mreža  Vrstice 

Padajoče
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Mreža  Vrstice 

Padajoče
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Trosedi

Trosedi so med najbolj priljubljenimi in iskanimi kavči, saj s svojim izgledom in funkcionalnostjo presenečajo. V dnevnem prostoru zavzamejo malo prostora, hkrati pa vam nudijo dovolj prostora za udobno sedenje ali celo ležanje. Kavč je kos pohištva, ki vam bo po napornem delovnem dnevu zagotavljal udoben počitek. Ob večerih se bo ta del pohištva v vaši dnevni sobi obnesel kot odlična izbira za poležavanje ob gledanju televizije, vendar bo hkrati tudi primerno za sproščeno druženje s prijatelji, poslušanje radia, klepetanje s partnerjem in druženje z družino.

Trosedi so zelo uporaben kos pohištva, saj lahko služijo tudi kot postelja. To pomeni, da lahko vaši prijatelji ali sorodniki brez težav prespijo pri vas. Trosed lahko tudi kombinirate z dvosedi ali fotelji, kar vam omogoča udobno branje knjig zvečer, medtem ko bo vaš partner užival v televiziji. Obstaja veliko različnih barv in stilov trosedov, zato preverite našo ponudbo, saj so ti izdelki med našimi najbolj iskanimi in priljubljenimi.

Pri izbiri kavča ali zofe je pomembno, da se ne odločamo le glede na ceno, temveč da dobro premislimo, kakšen kavč potrebujemo in dobro primerjamo cene in funkcionalnost različnih ponudnikov. Za nakup novega kavča se namreč ne odločamo kar vsak dan, zato je za začetek potrebno dobro razmisliti. V naši spletni ponudbi si lahko ogledate, kako izgledajo moderni, sodobno zasnovani kavči. Ti so danes predvsem minimalistični in enostavni, kar omogoča, da prostor diha in daje občutek čistosti. To je še posebej pomembno v manjših prostorih, kjer je potrebno, da prostora ne natrpamo preveč in vanj ne vnašamo prekomernih dodatkov.

Trg s pohištvom ponuja širok izbor kavčev, saj so proizvajalci pohištva prilagodili željam in potrebam kupcev ter ugotovili, da je zofa del pohištva, ki ga ima skoraj vsak dom - ne glede na to, ali gre za veliko hišo ali manjše stanovanje. To je privedlo do dodatnih funkcij, zato lahko za svoj dom izberete kavč in zofo z ležiščem, ki bo v dnevnem času vaš prostor za druženje, zvečer pa bo z nekaj preprostimi gibi pripravljena za spanje. Vaši gostje bodo veseli udobnega ležišča, vi pa jih boste z veseljem povabili, saj bo priprava dodatnega ležišča trajala le nekaj minut. Raztegljivi kavči in zofe bodo prihranili tudi veliko prostora, ki je v manjših stanovanjih izjemno cenjen.

Pred nakupom kavča je pomembno, da preverite, kakšne dimenzije ustrezajo vašemu prostoru. Ko imate natančne mere, boste takoj vedeli, ali potrebujete večji ali manjši kavč. Če imate svojo posteljo ločeno od dnevnega prostora in ne potrebujete dodatnega ležišča, je bolje preveriti ponudbo manjših kavčev in zof. Kavči in zofe so pohištveni kosi, ki lahko hitro zapolnijo prostor, zato ni potrebno pretiravati s velikostjo. Poleg različnih velikosti lahko izbirate tudi med različnimi materiali. Danes lahko kavč kupite tudi po ugodni ceni, vendar upoštevajte, da se lahko cenejši materiali hitreje obrabijo in bo potrebno kavč pogosteje menjati.

Trosedi in dvosedi so idealna izbira za uživanje v čudovitih trenutkih s svojimi najdražjimi. Ali iščete trosed ali dvosed za dnevno sobo, morda celo oboje? Trosed ali dvosed je osrednji kos vsake dnevne sobe, ki v prostor prinaša toplo, privlačno vzdušje za vaše domače in goste. Ker je ponavadi tudi največji kos pohištva, je pomembno, da se sklada z ostalim interierjem, z barvami, teksturami, oblikami. Ne pozabite pa na funkcionalnost - mnogi trosedi in dvosedi lahko vsebujejo ležišče za goste ali nadomestijo glavno posteljo v manjših stanovanjih. Lahko pa ponujajo prostor za shranjevanje posteljnine ali drugega blaga. V naši spletni trgovini boste našli različne velikosti, stile in funkcionalnosti trosedov in dvosedov. Izberite lahko med široko paleto različnih stilov, od minimalističnega do rustikalnega, eklektičnega, bogatega in veselega, vsi pa imajo eno skupno točko - zanesljivo kakovost. Vsi trosedi in dvosedi so izdelani iz udobnega in trpežnega materiala, ki vam bo služil več let.

Hitra dostava

Enostavno plačilo

Strokovna pomoč