Dobrodošli na Dom Ambient!

Fotelj, Tabure

Mreža  Vrstice 

Padajoče

Mreža  Vrstice 

Padajoče

Fotelj

V vsakem domu je pomembno, da je mesto, kjer se lahko usedemo in sprostimo. To mesto se lahko razlikuje od osebe do osebe - za nekatere je to postelja, za druge zofa, za tretje pa fotelj. V naši ponudbi lahko najdete različne vrste foteljev, ki se prilagajajo vašim potrebam. Večina foteljev je na voljo v različnih velikostih, slogih, dizajnih in barvah.

Fotelji so odličen dodatek za ustvarjanje popolnega mesta za sproščanje doma. Z naslonjačem lahko enostavno prilagodite naslon za hrbet svojim potrebam in se usedete vzravnano, ko berete revijo ali dobro knjigo, ali pa se uležete, ko si želite odpočiti oči ali zadremati. Fotelji so lahko uporabljeni za različne namene, sodoben fotelj lahko predstavlja dodaten sedež za sedežno garnituro. Fotelj je lahko odlično mesto za branje, ob katerem je strateško postavljena talna svetilka. Majhen fotelj, ki ga je enostavno premikati, je lahko popoln dodaten sedež za goste.

Dodajte dekorativne blazine na vaš fotelj ali naslonjač. Na voljo imamo blazine in prevleke za blazine v različnih velikostih, barvah in vzorcih, tako da lahko vsak najde takšne, ki se ujemajo z njegovim foteljem ali naslonjačem. S tem lahko vaše sedišče postane še bolj udobno in sproščujoče.

Da bi vaš fotelj in naslonjač ohranil svoj izgled, je pomembno, da se o njem pravilno skrbite. Veliko naših foteljev in naslonjačev ima odstranljivo prevleko, ki jo lahko enostavno damo v pralni stroj in očistimo madeže. Če vaš fotelj nima odstranljive prevleke, lahko madeže očistite z vlažno krpo in nekaj šampona za blago za posebej trdovratne madeže. Ko kupite nov fotelj, preberite navodila za nego, kjer boste našli več nasvetov za skrb zanj.

Tabure

Tabure je zelo praktičen kos pohištva, saj ga lahko uporabite za različne namene. Je majhen in enostaven za prestavljanje, zato ga lahko uporabljate kot pručko, da naslonite noge, ko sedite na kavču. Tabure lahko uporabite tudi kot dodatni stol ob klubski mizici ali za gledanje televizije. So odlični za otroške sobe ali za ustvarjanje prijetnega kotička v dnevni sobi. Številni tabureji imajo vgrajen prostor za shranjevanje, ki ga lahko uporabite za shranjevanje lego kock v otroški sobi ali pregrinjal in odej v dnevni sobi. Tabureji so idealni za shranjevanje stvari, ki jih želite imeti pri roki, vendar pospravljene. Na voljo so v več stilih, tkaninah in barvah. Pri izbiri tabureja upoštevajte svoje potrebe in želje ter preberite naše nasvete, kako izbrati tabure.

Hitra dostava

Enostavno plačilo

Strokovna pomoč