Dobrodošli na Dom Ambient!

Več pogledov

Sigga X Sofa-Bed

Zaloga: Na zalogi

Akcijska cena 1.029,00 €

Cena: 1.143,00 €

Zaloga: Na zalogi

Akcijska cena 1.029,00 €

Cena: 1.143,00 €

-10%

* zahtevana polja

Akcijska cena 1.029,00 €

Cena: 1.143,00 €

Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 23.92 € Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Innovation Living

Raztegljiv kavč Innovation Sigga X s poudarjenimi dekorativnimi šivi v kontrastni barvi izbrane tkanine. Cikcak šivi so detajl po navdihu Paul Smitha in De Padova. Raztegljiv kavč danskega proizvajalca Innovation Living Sigga X se spremeni v posteljo velikosti 190x137cm in je naš cenovno najugodnejši član družine Slyder.

Brezplačen prevoz   Brezplačna dostava    Varni načini plačila


Raztegljiv kavč Innovation Sigga X je brezčasen in minimalističen raztegljiv kavč z visokim udobjem. Z velikodušno ležalno površino približno 137x190 cm ponuja raztegljiv kavč Sigga X izjemno udobno spanje za dve osebi. Zahvaljujoč udobnim naslonskim blazinam, se je na raztegljivem kavču Innovation Living Sigga X odlično sprostiti. Raztegljiv kavč Innovation Sigga X je odlična izbira za tiste, ki cenijo udobje, ne da bi pri tem sklepali kompromise glede dizajna! Danski oblikovalec Per Weiss je z elegantnimi kontrastnimi šivi na raztegljivem kavču Sigga X ustvaril posebno sodoben in edinstven videz.

Sigga X sofa bed

Zahvaljujoč visokokakovostnemu in robustnemu črnemu kovinskemu okvirju raztegljivega kavča Sigga X je zagotovljeno stabilno in uravnoteženo stojišče kavča. Vzmetnica z žepkastimi vzmetmi, uporabljena v raztegljivem kavču Innovation Living Sigga X, je bila posebej razvita za dvojno uporabo med kavčem in posteljo in tako zagotavlja udobno sedenje in spanje! Zaradi tega je raztegljiv kavč Innovation Sigga X idealen za sedenje, ne da bi se preveč pogreznil, hkrati pa ponuja posebno visoko raven udobja pri ležanju in spanju.

Preoblikovanje kavča v posteljo je izjemno preprosto: preprosto dvignite sedež kavča, ga potegnite naprej in zložite naslonjalo - tako hitro nastane udobna postelja za dve osebi. Raztegljiv kavč Sigga X iz podjetja Innovation je popolna kombinacija brezčasnega dizajna in kompaktnega udobja!


Tkanine: vsestranska zbirka tkanin v sodobnem slogu

tkanine

Izbira tkanine bo odločilno vplivala na končni značaj izdelka. Klasična zasnova lahko postane avantgardna, napredna zasnova pa je lahko bolj umirjena.
Veliko pozornosti namenjamo temu, da vse naše tkanine ustrezajo visoki kakovosti oblikovanja in tudi trajnosti naših raztegljivih kavčev. Vse tkanine so izboljšane z dodatnimi podlogami za daljšo življenjsko dobo in so podvržene strogemu testiranju, da izpolnjujejo visoke standarde, ki jih postavljamo za naše modele in proizvodnjo. V skladu z našo obljubo o planetu zagotavljamo, da ima vedno večji izbor tkanin certifikat Oeko-Tex®.


Oblikoval: Per Weiss, 2022

Per Weiss

Danski oblikovalec Per Weiss je glavni oblikovalec pri podjetju Innovation Living in je od leta 1989 gonilna sila stalnega ustvarjalnega razvoja.
Per Weiss si na podlagi bogate zgodovine skandinavske oblikovalske tradicije nenehno prizadeva za ustvarjanje izdelkov, ki odražajo duh časa - privlačne modele, ki bodo pozitivno vplivali na vsakdanje življenje.


KLJUČNE ZNAČILNOSTI

 • Dodani dve naslonski blazini velikosti 74 x 39 cm
 • Prostor za posteljnino vam omogoča enostavno in hitro dostopno hrambo posteljnine, dodatnih blazin in podobno
 • Dekorativni šivi v kontrastni barvi
 • Vzmetnica Pocket Spring
 • Postelja dimenzije 137 x 190 cm
 • Močna in trpežna kovinska konstrukcija okvirja

DIMENZIJE

Kavč:
dolžina sedišča za 3 osebe

 • Globina: 91 cm
 • Dolžina: 190 cm
 • Višina: 65 cm
 • Globina sedala: 60 cm
 • Višina sedala: 38 cm

Postelja:
udobno ležišče za dve osebi

 • Širina: 137 cm
 • Dolžina: 190 cm
 • Višina: 38 cm

UDOBJE

Vzmetnica Pocket Spring

Posamezni žepki zagotavljajo enakomeren pritisk na vsako posamezno vzmet, tako v sedečem kot spalnem položaju. Visoko prožna spominska pena dodatno prispeva k zračnosti vzmetnice, hkrati pa nudi mehko zgornjo oporo.


Navodila za sestavo: Priložena | Navodila za nego: Priložena | Garancija: 2 leti po navodilih proizvajalca

Prenosi

Navodila za sestavo / Navodila za vzdrževanje

Dostava 4 do 8 tednov (čas dostave se podaljša za do 12 tednov, za tkanine po naročilu)
Blagovna znamka Innovation Living
Oblikoval Per Weiss
Tkanina Fiksna
Dolžina kavča 171 - 200cm
Naslon za roke Ne

Hitra dostava

Enostavno plačilo

Strokovna pomoč